Ik help merken en bedrijven met doordachte visuele communicatie, ontwerp online en offline ervaringen die jouw klanten begrijpen waardoor je zelf meer omzet krijgt.

Ik ben een fotografie-enthousiast, maak graag muziek onder de monikers; 'saphir' en 'typokat' en ben gepassioneerd door willekeurige gebeurtenissen, tegenstrijdigheden, minimalisme en een goed gesprek.

About

Na meer dan tien jaar ervaring in de grafische industrie heb ik besloten om voor verschillende klanten freelance te werken.

Ik geniet nu van de vrijheid en expertise om mijn horizon te verbreden op een breed scala aan vaardigheden terwijl ik me op de achtergrond verstop, waardoor mijn werk de aandacht kan vestigen. Deze manier van werken leidde tot verschillende taken, zoals het ontwikkelen van audio-ontwerp voor kunstinstallaties, grafisch ontwerp voor zeer gewaardeerde merken, vinyl en Cd-hoezen, en meer ...

Ondertussen neem ik graag steeds de tijd om nieuwe vaardigheden te verwerven en nieuwe technologieën te gebruiken, een luxe die strikte werkomgevingen niet altijd toestaan. Deze voortdurende verbeteringen worden duidelijk weerspiegeld in mijn werk.

Ik heb me gespecialiseerd in sterke visuele communicatie voor zowel online als offline projecten.

Ik geef om uw visuele communicatie en zal er alles aan doen om al uw wensen in evenwicht te brengen met een professioneel grafisch gezichtspunt. "Alles verandert" en dus ook mijn werkproces. In samenspraak met jou werk ik naar de eisen en onderzoek steeds zowel traditionele als nieuwe, vooruitstrevende benaderingen om het project te optimaliseren naar budget, deadline en marktonderzoek.

Hoe werk ik?

Advies

Na jarenlange praktijkervaring in de grafische wereld, zal ik uw product in het best mogelijke formaat presenteren. Samen met de klant zal ik de perfecte presentatie en realisatie van uw wensen realiseren.

Onderzoek

Een product of instantie werkt alleen als de juiste strategie wordt gehandhaafd. Elke stap van het proces is cruciaal, daarom werk ik ook zorgvuldig aan markt- en productonderzoek. Ik daag mezelf en mijn klanten uit om de perfecte oplossingen te vinden om het product, website, project, ... maximaal te promoten.

Op Maat ontworpen

Geen twee projecten zijn hetzelfde en daarom heb ik een sterk gedreven, maar flexibele manier van denken in de richting van elk project. Tegelijkertijd sta ik uiteraard open voor ideeën, feedback en verbeteringen. Vanwege de persoonlijke en individuele benadering hanteer ik geen vaste tarieven. Ontwikkeltijd komt echter niet uit de lucht vallen. Elk project wordt zorgvuldig verzorgd en in samenwerking met de klant wordt de realisatie gepland volgens het budget. Dit is mogelijk volgens een eenvoudig maar effectief plan: opstellen, testen, publiceren.

Herkenning prijzen

In de loop der jaren heb ik verschillende prijzen gewonnen en is mijn werk regelmatig te zien geweest op inspirerende websites, blogs, boeken en tijdschriften.

Nota:

Veel award-websites bestaan ondertussen niet meer. De gaz :: mazk-website is oud, sommige delen werken mogelijk niet meer zoals het hoort.

Wat klanten zeggen:

 • Een ontzettend fijne partij om mee samen te werken op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp. Met oog voor detail en strategie weet Peter een renderende website op te zetten en verder te optimaliseren naar een hoger resultaat. De persoonlijke communicatie verloopt altijd snel en effectief, waardoor acties snel worden opgepakt en doorgevoerd.
  — Sam Timmers - Ads Specialisten
 • Een premium product kan niet zonder een premium website. In onze zoektocht naar een designer die naast hoge kwaliteit ook snel kan schakelen en luistert naar de klant, kozen we voor Peter. Hij acteerde perfect in het team van vier dat bestond uit ontwikkelaar, copywriter, designer en klant. Door een eerste goede samenwerking in het verleden, is onze professionele relatie uitgegroeid tot een duurzame relatie. Peter is onze huisdesigner geworden. Van online tot offline. Een extra troef is dat hij ook zelf met ideeën op de proppen komt en naar de klant luistert. Zijn wij ergens niet van overtuigd? Geen probleem. Peter geeft zijn mening en laat ons vrij om te beslissen. Op geen enkel moment krijgen we het gevoel gestuurd te worden in een bepaalde richting.
  — Yannick Aerts - Fruit At Work
 • Ik ben enorm blij met mijn site, deze werkt op alle apparaten. Het toont mijn werk en fotografie op een eenvoudige maar geweldige manier, gemakkelijk te navigeren, tot het punt ... Precies zoals ik wilde.
  — Sophie Rata - Fine Art Fotograaf
 • Peter is gewoon geweldig geweest - hij is onze grafische en website-provider geweest sinds we voor het eerst met hem begonnen te werken. Levert geweldig werk, hij is punctueel bij elke stap van het proces, maar vooral - hij is gewoon een geweldig persoon om mee te werken. Een schat aan goede bedoelingen en een zorgzame persoon. Topkwaliteiten: geweldige resultaten, persoonlijk, hoge integriteit.
  — Mayli M - For A Better World
 • Peter weet hoe hij creatieve opvattingen en ideeën kan vertalen in prachtige dynamische creaties. Niet alleen mooi maar praktisch en to the point. Zoals bij het creëren van geluid of beeld brengt hij altijd een aangename verrassing.
  — Brecht Traen, Fotograaf
 • Peter heeft een zeer vriendelijke persoonlijkheid, is professioneel en leergierig. Zijn verbeelding gaat verder dan je zou verwachten keer op keer en levert daarom uitstekend werk. Hij heeft geen enkele houding, behalve die van een gepassioneerde grafisch ontwerper en flash-ontwikkelaar en is een droom om mee te werken.
  — Vince Peersman, Desinger FOL Design / Savant Media
 • We werken dagelijks met Peter en hebben nooit problemen gehad. Levert altijd wat wordt gevraagd en op tijd!
  — Tijs De Boeck, Eigenaar Savant Media